دبیر نخستین جشنواره فیلم کوتاه اوتیسم خراسان جنوبی: هنر و سینما فاصله میان دانستن و فهمیدن را از میان برمی‌دارند

دبیر نخستین جشنواره فیلم کوتاه اوتیسم خراسان جنوبی: هنر و سینما فاصله میان دانستن و فهمیدن را از میان برمی‌دارند

نخستین جشنواره فیلم کوتاه اوتیسم؛ یک گفت‌وگوی اجتماعی متفاوت درباره انسان‌ها

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی، دکتر جمیله رضازاده، دبیر نخستین جشنواره فیلم کوتاه اوتیسم خراسان جنوبی، در آیین اختتامیه این جشنواره با تبریک این رویداد به فعالان عرصه سینما و هنر، اظهار کرد: باید انسان‌ها را با همه تفاوت‌هایشان ببینیم و در این مسیر، هیچ ابزاری مؤثرتر از هنر و سینما برای بیان فاصله میان «دانستن» و «فهمیدن» نیست.
وی افزود: یک فیلم یا کتاب خوب می‌تواند ما را به دنیای اوتیسم ببرد؛ به‌گونه‌ای که تنها به شناخت این جهان متفاوت بسنده نکنیم، بلکه بتوانیم آن را عمیق‌تر درک و احساس کنیم.
دبیر نخستین جشنواره فیلم کوتاه اوتیسم خراسان جنوبی با اشاره به روند برگزاری این جشنواره گفت: فراخوان جشنواره در اردیبهشت‌ماه منتشر شد و با توجه به درخواست خانواده‌ها و هنرمندان، مهلت ارسال آثار به مدت دو ماه تمدید شد.
رضازاده ادامه داد: برنامه‌ریزی برای برگزاری این جشنواره از حدود هفت ماه پیش آغاز شد و تلاش کردیم بستری فراهم کنیم تا موضوع اوتیسم از دریچه هنر و روایت‌های تصویری، به شکلی متفاوت با جامعه به گفت‌وگو گذاشته شود.
وی جشنواره فیلم کوتاه اوتیسم را یک گفت‌وگوی اجتماعی متفاوت درباره انسان‌ها دانست و خاطرنشان کرد: سینما می‌تواند فرصت دیدن، شنیدن و فهمیدن تجربه‌های متفاوت انسانی را برای جامعه فراهم کند و نگاه ما را از شناخت صرف به درک عمیق‌تر و همدلانه‌تر نزدیک سازد.

کد مطلب 205420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد